Thomas Berge

Zwangere vriendin van Thomas Berge deelt update uit ziekenhuis

Drie dagen geleden werd de zwangere Elianne Zweipfenning opgenomen in het ziekenhuis met helse buikpijn. De vriendin van Thomas Berge deelt nu op Instagram hoe het met haar gaat.

“Op dit moment hebben we alleen dingen kunnen uitsluiten wat het niet is”, schrijft Elianne. Nu blijven er onderzoeken plaatsvinden om erachter te komen wat er dan wél aan de hand is. Er zou volgens het bloedonderzoek ergens in haar lichaam een ontsteking of infectie zijn, maar waar is nog onduidelijk.

Gelukkig gaat het met de baby in haar buik goed. “Ons meisje doet het goed en beweegt lekker veel. Ik hoop dat ze niks doorheeft en lekker ligt te chillen.” Met Zweipfenning gaat het ook steeds een stukje beter. “Ik merk hoe meer rust ik heb, hoe beter mijn lijf het trekt. En hoe meer ik beweeg, hoe pijnlijker en meer last ik krijg,” deelt ze.

Ondanks Elianne zich een stukje beter begint te voelen, mist ze haar zoontje ontzettend. “Het niet voor hem kunnen zorgen is het allerergst”, schrijft ze. “Ik ben zó blij als de bezoekuren beginnen, want dan voel je je wat minder eenzaam”.

Vrijdag mag de vriendin van de zanger misschien weer naar huis. Ze moet dan nog wel op controle blijven in het ziekenhuis. “Helaas zal dit ook invloed hebben op m’n bevalling en zou ik bijvoorbeeld niet meer thuis mogen bevallen… Voor nu nog allemaal niet 100% zeker, dus we wachten morgen nog even af.”