Screenshot 2023 02 28 18.34.04

Zwangere Bibi Breijman: ‘Kinderen mogen niet de dupe zijn’

Bibi Breijman was misschien wel weggegaan bij haar partner Waylon als ze geen kinderen met hem zou hebben. Dat vertelt Breijman, inmiddels zwanger van hun derde kindje samen, in gesprek met de Grazia.

“Ik ga mijn kinderen niet de dupe laten zijn van fouten die wij als volwassenen maken. Ik heb zelf het verdriet van een scheiding op jonge leeftijd van dichtbij gevoeld”, zegt ze. “Dat gevoel dat ik ’s avonds of in het weekend heel graag met mijn vader mee wilde, omdat ik hem zo had gemist, maar eigenlijk ook niet bij mijn moeder weg wilde. En als mijn vader dan wegging, moest ik huilen, omdat ik het zielig vond voor hem.”

Breijman vindt terugkijkend dat haar ouders het samen wel goed hebben aangepakt. Ze voelde zich altijd geliefd door hen, maar “je draagt als kind toch een gemis mee, en dat wil ik niet voor mijn eigen kinderen”.

Samen hebben Breijman en Waylon al twee kinderen: dochter Teddy en zoontje Chester. Vlak na de bevalling van hun tweede kindje werd bekend dat Waylon was vreemdgegaan tijdens de relatie.