Meiland

Zó zag de familie Meiland er vroeger uit

Inmiddels heeft bijna heel Nederland het over de populaire familie Meiland. Ben jij benieuwd hoe ze er vroeger uitzagen? 

Martien Meiland en zijn gezin waren in 2007 voor het eerst op de buis te zien. De Meilandjes vertrokken naar Frankrijk om een chateau te verbouwen en deden toen mee in het programma ‘Ik Vertrek’. Dit avontuur was echter geen succes voor de familie. Nu is het gezin vooral bekend van het programma Chateau Meiland, waarbij de familie wél succesvol een prachtig chateau heeft verbouwd. 

Op de Instagrampagina van dochter Maxime staat een ontzettend lief familiekiekje. Hier herken je Martien toch bijna niet in terug?

Ook heeft Maxime nog een andere zoete foto gedeeld met haar zus Montana. 

Maxime heeft nog een foto uit de oude doos op haar Instagram staan. Hier vinden volgers dat haar dochtertje Claire ontzettend veel op haar lijkt. “Nu is het niet meer zo moeilijk om te weten op wie Claire later gaat lijken”, reageert iemand.

Ook moeder Erica heeft een oude foto van haar dochters op social media staan. Op Facebook schreef ze: “Zo kom je nog eens wat leuks tegen tijdens het inpakken voor weer een verhuizing”. 

Tip van de redactie

Maxime’s biografie onthult een ontroerend verhaal van tegenslag naar triomf. Deze moedige vrouw deelt haar ervaringen, biedend hoop en inspiratie voor anderen die uitdagingen het hoofd bieden. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Jan Dijkgraaf