Unknown 343740393 1202918193761405 4193925223708325156 N

Zo vieren BN’ers Koningsdag

Ook bekend Nederland viert donderdag Koningsdag. Nederlandse sterren nemen deel aan de festiviteiten die zijn georganiseerd ter ere van de verjaardag van koning Willem-Alexander.

Radio-dj Frank van der Lende is “op pad”. “Kind in het fietszitje en langs de vrijmarkt”, schrijft hij. Ook Douwe Bob gaat eropuit om Koningsdag te vieren. Hij deelt op Instagram een foto van zichzelf op een fiets, met een kindje voorop. “Here we go!!”, schrijft hij. “#zwaaimaarnaardemensen.”

Frank Dane is als radio-dj aanwezig bij 538 Koningsdag, een muziekevenement in Breda. “Fijne Koningsdag!! Hier in Breda is het bere gezellig”, laat Dane weten.

Roxeanne Hazes viert Koningsdag met haar zoontje Fender. De zangeres deelt een reeks foto’s van zichzelf en haar zoon. Fred van Leer doet zoals ieder jaar een persiflage van prinses Beatrix. Hij adviseert de “landgenoten” om donderdag thermo-ondergoed te dragen, omdat het volgens de weersvoorspellingen vrij koud wordt donderdag.

De koninklijke familie was donderdag in Rotterdam om Koningsdag te vieren. Willem-Alexander sloot het bezoek af door te zeggen dat alle mensen “kings and queens” zijn.