Danielle en Reinout Oerlemans

Zo gingen Reinout en Daniëlle Oerlemans verkleed met Halloween

Reinout en Daniëlle Oerlemans hebben een wel heel originele outfit gevonden voor het Halloweenfeest waar ze vrijdag in Hollywood bij waren. De twee gingen verkleed als youtuber en vechtsporter Jake Paul en schaatsster Jutta Leerdam.

Daniëlle deelde zaterdag foto’s van hun outfits op Instagram. “Halloween time”, schreef ze bij de plaatjes. Te zien is hoe de 50-jarige oud-presentatrice en oud-wielrenster een Jumbo-schaatspak draagt en uiteraard Leerdams kenmerkende zwarte eyeliner heeft aangebracht. Reinout maakte zijn outfit helemaal af door behalve een petje ook een nepbaard en neptattoos te dragen.

De verkleedpartij kan op veel goedkeuring rekenen bij bekend Nederland, inclusief Leerdam. “Looooooove dit haha”, reageert ze onder de foto’s van Daniëlle, die op haar beurt tegen de schaatsster zegt dat ze nog even moet oefenen op Leerdams eyeliner.

Het schaatspak had Daniëlle met dank aan Sven Kramer in Hollywood gekregen. Op hetzelfde feestje maakte Paris Hilton goede sier door verkleed te gaan als haar goede vriendin Britney Spears.