Yolanthe en Wesley waren afgelopen zomer drie weken samen met zoontje

Yolanthe Cabau en haar ex-man Wesley Sneijder hebben deze zomer drie weken met elkaar en hun zoontje Xess-Xava (7) doorgebracht. In De Telegraaf vertelt Yolanthe (38) dat zij weliswaar het leeuwendeel van de tijd voor het kind zorgt, maar dat de band met vader Wesley goed is.

“Mensen denken weleens dat Wesley en Xess elkaar niet meer zien, maar dat is niet zo. Deze zomer hebben we bijvoorbeeld drie weken met z’n drieën opgetrokken. Wes en Xess waren dagelijks samen en hebben alleen maar leuke dingen gedaan”, vertelt de in Los Angeles woonachtige Yolanthe in de krant. Toen de actrice onlangs voor het 15-jarig bestaan van haar organisatie Free a Girl op Ibiza was, was Sneijder in Los Angeles om voor Xess-Xava te zorgen, zegt ze. “Natuurlijk is het allemaal anders dan bij de meeste gezinnen, maar wij hebben een structuur gevonden die werkt. Zolang hij gelukkig is, doen we het goed.”

De actrice neemt het grootste deel van de zorg voor Xess-Xava op zich, vertelt ze. “Negentig procent van de tijd ben ik alleen met Xess. Ik geniet zo van hem, hij zit vol levensvreugde. Het is niet altijd makkelijk om in je eentje een kind op te voeden. Ik heb echt weleens een moment dat het allemaal te veel is. Dan heb ik het gevoel er even tussenuit te moeten. De natuur in of met vriendinnen op stap. Er zal vast een moment komen dat ik geen single mama meer ben, dus tot die tijd geniet ik ervan.”