Wolter Kroes

Wolter Kroes zet zoon in het zonnetje na moeilijke periode

Een heugelijke dag in huize Kroes: daar wordt de vijftiende verjaardag van Wolter’s zoon Thomas extra groots gevierd. Dat heeft Thomas dubbel en dwars verdiend, want hij heeft een pittig jaar achter de rug.

De tiener kreeg afgelopen april een fietsongeluk, waardoor hij in het ziekenhuis belandde. Hij klapte op zijn elektrische fiets zó hard op een scooter, dat hij een zware hersenschudding opliep. De gevolgen van het ongeluk zijn blijvend, vertelde Wolter eerder. Thomas is nu bijna doof aan een van zijn oren en heeft 80 procent geluidsverlies.

Maar wat sloeg hij zich er dapper doorheen, aldus zijn trotse vader. “Hij kan weer lachen, hij kan weer stralen. Hij is nu weer een beetje zoals zijn papa en daar ben ik heel blij mee.”

Blij en trots

Alle reden dus voor een extra feestelijk verjaardagsfeestje. “Onze lieve vriend is alweer 15 jaar. En wat zijn we onwijs trots en blij met hem”, schrijft Wolter bij een kiekje van kapitein Thomas. “De afgelopen periode was niet makkelijk, maar daardoor merk je wel hoe ongelofelijk veel en onvoorwaardelijk je van je kind houdt. Lieve schat van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We gaan er een mooie dag van maken!” En dat feestje gaat door tot in de late uurtjes, want dan gaat het hele gezin naar het muzikale zomerfestijn De Amsterdamse Zomer.