Winter Vol Liefde Guido Beeld: RTL 828

Winter Vol Liefde’s Guido vond de liefde wel, maar niet bij Marja

Kijkers van Winter Vol Liefde zagen donderdag hoe Guido moest kiezen tussen Esmaralda en Marja en dat hij na lang wikken en wegen voor Marja koos. Maar de liefde duurde kort, onthult hij in talkshow Renze

Iedereen wil natuurlijk weten of Guido, die in het ijskoude Zweeds Lapland woont, nog steeds gelukkig is met Marja. Als presentator Renze Klamer de vraag op zijn talkshowtafel legt, antwoordt Guido: “Ik kan er een heel verhaal omheen breien, maar ik doe het gewoon op mijn eigen manier: nee.”

Hij legt uit dat Marja na de opnames een week bij hem in de sneeuw verbleef, en dat ze elkaar toen op “een normale manier” leerden kennen. Daarna ging ze weer terug naar Nederland. “Het klinkt een beetje cliché en ik hoor het altijd van iedereen, maar ik had niet het gevoel dat ik haar miste zoals ik haar had moeten missen. Op een gegeven moment moet je dan gewoon eerlijk zijn”, aldus Guido. Hij zette vervolgens een punt achter hun prille relatie.

Extra vrouwelijke aandacht

Maar lang treuren deed hij niet… Er was namelijk een dame die zich voor Guido had aangemeld, maar het werktechnisch niet voor elkaar kreeg om naar Lapland af te reizen. Zij trok de stoute schoenen aan en stuurde hem later en bericht. “Gewoon om te vertellen dat ze geïnteresseerd was en dat ze zich had aangemeld”, legt hij uit. “Dat ze niet wist hoe het gelopen was en ervan uitging dat ik dat niet mocht vertellen. Maar als ik geïnteresseerd was, kon ik iets laten horen. En anders kon ik het gewoon zien als extra vrouwelijke aandacht.”

Verkering

Hij ging niet over één nacht ijs: een paar maanden later stuurde hij haar een berichtje terug “en toen ging het heel hard”, aldus Guido. “Na drie dagen met elkaar praten, had ze al een ticket geboekt. Toen is ze naar me toe gekomen. Twee keer is ze bij me geweest en ik ben redelijk veel bij haar geweest deze periode.” Dus Guido heeft officieel verkering..? “Ja, dat kan je wel zo zeggen”, zegt hij bevestigend.

Beeld: RTL