Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi voelt zich ‘weer goed’ na aanval

Wibi Soerjadi voelt zich weer wat beter nadat hij en zijn hond Pepper afgelopen vrijdag op straat waren aangevallen. “Zowel met mij als met Pepper gaat het weer goed. Maar dat arme kalfje begreep natuurlijk ook helemaal niets van die opgekropte frustratie en agressie”, zegt de pianist in De Telegraaf.

De 53-jarige Soerjadi werd tijdens het uitlaten van zijn hond in zijn dorp Diepenheim in Overijssel aangevallen door een man. “Toen ik de hoek om wilde gaan, bleef mijn hond stilstaan. ’Kom, Pep’, zei ik, maar hij wilde niet mee. Vervolgens kwam die man dreigend op ons aflopen, waarna Pepper begon te blaffen en de man haar begon te schoppen. Daarna greep hij mij bij mijn keel. ’De volgende keer schop ik jou en die klotehond helemaal kapot’, dreigde hij. Ik was echt geschrokken van zijn agressie.”

Aangifte

De pianist heeft aangifte gedaan. “Voor zover ik weet, is er nog geen naam bekend, maar het kan natuurlijk wel zijn dat de politie al het een en ander heeft ondernomen. Deze man mag er gewoon niet mee wegkomen.”