Caroline Van Eeden 369693963 813706916880333 7144713602967606226 N

‘Verbannen huisvriendin’ brengt boek uit over familie Meiland

Caroline van Eeden, de voormalige huisvriendin van de familie Meiland, komt in navolging van de Meilandjes met haar eigen biografie. Van Eeden belooft daarin licht te werpen op de “daadwerkelijke redenen achter mijn verbanning uit zowel het chateau als de serie”, schrijft zij op Instagram.

Voor het boek werkte van Eeden samen met Valérie Lempereur. “Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze”, schrijft Van Eeden verder. De huisvriendin was een tijd te zien in Chateau Meiland maar verliet de serie na twee seizoenen. De relatie tussen Van Eeden en de familie Meiland is inmiddels behoorlijk verslechterd. “Gedurende de afgelopen vier jaar is er zo veel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen”, stelt Van Eeden.

Het boek Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland – Nagejaagd verschijnt op 2 oktober. Eerder brachten Martien Meiland, Erica Meiland en Maxime Meiland al een biografie uit.