Katja Herbers Hbo's "succession" Season 4 Premiere

Tweet actric Katja Herbers over nieuwe liefde Taylor Swift gaat viral

Een tweet van Katja Herbers over Taylor Swift is viral gegaan. “Ik wou dat Taylor Swift verliefd was op een klimaatwetenschapper”, schreef de actrice op X in een reactie op de vele berichten over Swift en haar vermeende nieuwe liefde Travis Kelce, een American footballspeler.

Herbers bericht werd tienduizenden keren geliket en gedeeld en werd helemaal breed opgepikt nadat haar Amerikaanse collega Olivia Wilde het bericht deelde op Instagram. Amerikaanse showbizzmedia doken gretig op haar post, met name omdat Wilde veel kritiek van fans van Swift over zich heen kreeg. Zij stipten aan dat de actrice en regisseur zelf recent ook een relatie had met een grote popster (Harry Styles) en daarmee over de wereld trok.

Klimaatcrisis

Herbers verduidelijkt op X dat haar originele bericht nooit bedoeld was om iemand zwart te maken. “Het ging erom dat de media meer om het nieuwe vriendje van Taylor Swift geven dan om de klimaatcrisis waarin we ons bevinden, en als er maar een manier was om dat op te lossen…”

Gesprek van de dag

De vermeende romance tussen Swift en Kelce is al enkele weken het gesprek van de dag in Amerikaanse media. De twee hebben nog niet officieel iets over een relatie naar buiten gebracht, maar Swift werd al wel enkele keren op de tribune bij wedstrijden van Kelce gezien.