timur perlin Anp 423961695

Timur Perlin hint op mogelijke overstap naar JOE na sabbatical

Timur Perlin sluit niet uit dat hij over een halfjaar alweer op de radio te horen is. De NPO 3FM-dj, die donderdag zijn voorlopig laatste uitzending maakt, heeft gesprekken gehad met de nieuwe radiozender JOE.

“Ik ken de programmadirecteur, dus wij hebben regelmatig contact”, zei Perlin zondag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune. Toen vervolgens werd gevraagd of hij al een contract aangeboden heeft gekregen, bleef de radiomaker geheimzinnig: “Zeker kan ik daar niets over zeggen maar wat we sowieso allebei van elkaar weten is dat ik in ieder geval een paar maanden ga proberen iets anders te doen dan radio.”

Hotel

In juli werd bekend dat Perlin zijn contract bij 3FM heeft ingeleverd om voor de tweede keer een sabbatical te nemen. In 2017 probeerde hij een tijdje in een biologische winkel te werken maar dat leverde niets op. “Nu wil ik in een hotel werken. Ik heb nu vier sollicitaties achter de rug”, bekende Perlin. “Op festivals sta ik vaak achter de bar of ben ik voorraadleverancier, dat wil ik ook in een hotel doen.”

Nul reactie

Tot dusver heeft nog niemand op zijn sollicitaties gereageerd. “Ik heb het gevoel dat iedereen denkt: wat moet deze rare 47-jarige meneer hier met deze cv? Dat klopt ook wel, want over een halfjaar zit ik dan toch wel weer bij de radio.”