Peter Gillis Mark Gillis Bij Voortzetting Overval Zaak

Talpa al druk met opnames nieuw seizoen Gilles-soap Massa is Kassa

Talpa heeft donderdagavond bevestigd dat er opnames worden gemaakt voor een nieuw seizoen van realitysoap Massa is Kassa, over horecaondernemer Peter Gillis. Maar het bedrijf beklemtoont dat dit “geen garantie is voor een nieuw seizoen. Pas na de uitspraak van de rechter nemen we een beslissing over een mogelijk vervolg van de serie”, zo meldt een woordvoerder.

Het is niet duidelijk of Talpa hiermee een uitspraak in de mishandelingszaak rond Gillis bedoelt of de verdenking van belastingfraude die het Openbaar Ministerie donderdag naar buiten bracht.

De vakantieparkhouder vertelde donderdag in RTL Boulevard dat er een nieuw seizoen van zijn realitysoap wordt gedraaid. Er zouden volgende week onder meer opnames in Italië plaatsvinden.

Vier jaar durend onderzoek

Het Openbaar Ministerie liet donderdag weten dat Gillis wordt verdacht van belastingfraude. Deze verdenking komt voort uit een vier jaar lopend onderzoek waar onder meer de FIOD, de Belastingdienst en de Arbeidsinspectie aan meewerken. Eerder werd al bekend dat Gillis door het OM wordt verdacht van het mishandelen van zijn ex-partner Nicol Kremers. Hiervoor moet Gillis eind augustus voor de rechter verschijnen.