Nadia Moussaid Nieuw Presentatieduo Op1

Talkshow Nadia keert terug, maar niet langer dagelijks

De talkshow Nadia keert vanaf oktober op wekelijkse basis terug. Waar de show met Nadia Moussaid voorheen dagelijks werd uitgezonden op NPO 1, wordt dat nu wekelijks op NPO 3.

De talkshow van de VPRO kwam dit voorjaar in plaats van Khalid & Sophie, dat met zomerstop ging. Nadia trok met gemiddeld zo’n 400.000 kijkers een minder groot publiek dan haar voorgangers. Khalid & Sophie trok gewoonlijk zo tussen de 500.000 en 800.000 kijkers.

In het programma Nadia ontvangt presentator Moussaid gasten en ervaringsdeskundigen die over één bepaald thema praten. Anders dan in andere talkshows zijn er geen BN’ers te gast.

Impact

“Ik heb zowel binnen als buiten de studio gemerkt wat de impact van ons programma was en wat de onderwerpen losmaakten bij mensen”, zegt Moussaid over het nieuwe seizoen. “Onder de fragmenten online gaan de gesprekken nog steeds door. Ik kijk heel erg uit naar de volgende reeks waarin we dit keer wekelijks met elkaar in gesprek gaan en waarin we daarna dus langer de tijd krijgen erover door te praten, één-op-één, online of aan de keukentafel.”