Tabitha

Tabitha geeft gezondheidsupdate na burn-out: ‘Ik ben herboren’

Tabitha heeft onlangs een burn-out gehad. De 31-jarige zangeres schrijft dinsdag dat ze inmiddels is “herboren” en dat het “goed” met haar gaat.

De diagnose kwam na “zoveel jaren van doorbeuken” niet als een verrassing voor Tabitha. De zangeres voelde daarna dat het tijd was om zich af te sluiten voor de buitenwereld. “Ik heb veel tijd gespendeerd in de natuur en heb vele gesprekken met mezelf gevoerd. Ik heb afscheid mogen nemen en opnieuw mogen leren kennen. Ik heb gehuild en gedanst en vaak ook huilend gedanst, haha. Ik heb vastgehouden en leren loslaten.”

Tabitha is naar eigen zeggen soms nog wat streng voor zichzelf, maar “hoort en ziet” zichzelf steeds beter. Veel steun heeft ze ook het bouwen van een spiritueel centrum van vrouwen, waarover de precieze details nog niet bekend zijn. “Een huis waar vrouwen net als ik welkom zijn en gedragen mogen worden door andere vrouwen. Een huis waar we elkaar zien en gehoord worden. Een huis waar je in je lijf mag zakken en met liefde wordt begeleid naar de zachtheid in jou. Een huis waar je je kracht terug mag vinden en mag versterken. Een huis waar er een warme deken op je wacht. In een tijd waar we zo makkelijk verwijderd raken van wie we echt zijn, mag jij hier thuis komen bij jezelf.”