Suzanenfreek 1687590530 3132058837196052928 1701552314

Suzan & Freek op roze wolk: ‘Zo gelukkig en dankbaar’

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, beter bekend als het muzikale duo Suzan & Freek, zweven op een roze wolk nadat zij afgelopen weekend met elkaar zijn getrouwd. Dat schrijven de twee in een bericht op hun gezamenlijke Instagram-pagina.

“Vanaf vrijdag zaten we in onze eigen bubbel in een prachtig oud klooster in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen”, aldus Suzan en Freek. Het stel wilde graag een winterbruiloft.

Omringd door 85 van hun dierbaren gaven de muzikanten elkaar het jawoord. Suzan werd weggegeven door haar ouders, terwijl goede vriend Snelle een lied zong. Rolf Sanchez, Kraantje Pappie en FeestDJRuud waren ’s avonds verantwoordelijk voor het feest. “Op onze laatste beentjes zwaaiden we zaterdagnacht de discobus met gasten richting het hotel uit, om op zondagochtend weer heerlijk met z’n allen te brunchen op deze mooie plek. Zo gelukkig en dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen!”

Zondag maakten “Mr & Mrs Rikkerink” bekend dat ze zijn getrouwd. Freek vroeg Suzan vorig jaar ten huwelijk in Berlijn. De twee kennen elkaar al sinds de middelbare school.