Nick Schilder En Simon Keizer 10101602

Simon Keizer over Nick Schilder: ‘We zijn gewoon makkers’

Simon Keizer snapt best dat mensen tijdens de optredens van The Streamers vorig jaar veel bezig waren met hoe hij en Nick Schilder met elkaar omgingen. Dat zegt de zanger zondagavond aan tafel bij Renze, waar onder meer een fragment werd getoond van het optreden uit september vorig jaar. Kort daarvoor maakte het muzikale duo bekend na zeventien jaar te stoppen.

“Ik vond dat ontzettend goed nieuws, want als dat nieuws is gaat het kennelijk heel goed met de wereld”, zegt Keizer grappend over het feit dat veel mensen spraken over de manier waarop hij en Schilder met elkaar omgingen op het podium. “Ik snap het ook wel. Ik moet toegeven: ik heb het zelf ook zitten terugkijken, van: waar doelen ze eigenlijk op.”

De Volendamse zanger benadrukt dat hij en Schilder nog steeds “hartstikke oké” zijn met elkaar. “We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we nooit veel bij elkaar over de vloer kwamen in het dagelijks leven, we zijn gewoon makkers”, stelt Keizer wel. “We appen geregeld en het gaat hartstikke goed.”