Premiere Liefde Zonder Grenzen

Selma Omari komt met serie over geheime zwangerschap

Het verhaal van de zwangerschap van Selma Omari is vanaf volgende week te streamen bij BNNVARA op NPO Start. In de zesdelige reeks Selma: Op mijn manier deelt de bekende influencer de details van haar zwangerschap en de komst van haar kindje, iets wat ze tot aan de bevalling in augustus geheim had weten te houden voor haar honderdduizenden volgers.

In zes afleveringen maakt Omari de kijker deelgenoot van de laatste fase van haar zwangerschap, haar bevalling en de periode daarna. Aan bod komt onder meer ook hoe het alleenstaande moederschap haar bevalt en hoe ze tot die keuze is gekomen. Selma: Op mijn manier is een coproductie van NewBe en BNNVARA.

Enkele dagen nadat Omari onthulde een kindje te hebben gekregen, schorste het Franciscus Gasthuis & Vlietland-ziekenhuis in Rotterdam een administratief medewerker vanwege het lekken van gegevens over de influencer. De medewerker had in een besloten Facebookgroep bevestigd dat Omari was bevallen. Dit was nog voordat de influencer dit zelf had gedeeld.

Omari kreeg onder meer bekendheid met haar deelname aan De Verraders en het NTR-programma Moslims Zoals Wij. Daarnaast had ze enige tijd een relatie met rapper Boef.