Royce de Vries

Royce brengt boek uit met geheim logboek van vader Peter R. de Vries

Royce de Vries heeft een boek uitgebracht met daarin het logboek van zijn vader Peter R. de Vries. In Ik beloof je dat ik honderd wordt, zoals het boek heet, deelt Royce ook zijn eigen dagboek en vertelt hij over de periode na het overlijden van zijn vader.

“In het laatste anderhalf jaar van zijn leven hield mijn vader, Peter R. de Vries, een geheim logboek bij, waarin hij nauwgezet – en met vlagen met humor – beschrijft hoe hij vertrouwensman van de kroongetuige was”, schrijft Royce op Instagram bij een foto van de cover. “Het logboek is onthullend en onthutsend.”

Royce heeft daarnaast zijn eigen dagboek toegevoegd aan het verhaal. Daarin vertelt hij “bijzondere verhalen” over zijn vader, “over onze bijzondere band, en wat een toegewijde vader en familieman hij was”.

Peter R. de Vries werd op 6 juli 2021 op straat in Amsterdam neergeschoten, na een bezoek aan de studio van RTL Boulevard. Negen dagen later overleed hij in het ziekenhuis op 64-jarige leeftijd. “Ik ben ontzettend trots op het boek, vooral omdat we dit ‘samen’ konden doen…”, besluit Royce.