Rolf Sanchez 538 Koningsdag At Chasseveld In Breda

Rolf Sanchez komt met openhartige documentaire over zijn leven

Zanger Rolf Sanchez komt binnenkort met zijn eigen documentaire. De film heet Mi Historia en is vanaf 23 september op Prime Video te zien. De documentaire werpt volgens een persbericht “licht op het leven van de Dominicaans-Nederlandse artiest, zijn ups en downs en het harde werk achter zijn succes”.

Sanchez staat naar eigen zeggen te popelen om de openhartige film met zijn fans te delen. “Ik deel mijn persoonlijke verhaal op een manier die ik nog nooit eerder heb gedaan”, belooft de zanger. “Niet alleen belicht ik de positieve aspecten van mijn carrière, maar ik werp ook een licht op de periodes van tegenslagen en doorzettingsvermogen.”

De zanger lanceerde donderdag zijn nieuwe single, Ik Denk Aan Jou. Het is een Nederlandse ballad, iets wat Sanchez niet vaak gedaan heeft. Het liedje komt oorspronkelijk uit het televisieprogramma I Want Your Song, waarin songwriters streden om een nummer voor Rolf te schrijven. Stemproblemen zorgden ervoor dat de release van het lied moest worden uitgesteld.

Stemproblemen

“Na een heftig jaar waarin ik noodgedwongen een stap terug moest doen en optredens moest cancelen vanwege stemproblemen, ben ik blij dat ik weer muziek ga uitbrengen”, stelt de zanger. “Soms komt er veel op je af, soms vergeet ik mezelf op één te zetten en met dit nummer hoop ik mensen weer te inspireren.”

Beeld: Getty Images