Rob Kemps stephanie klaver Anp 480999175

Rob Kemps: ‘Ik ging niet vreemd’

Snollebolleke Rob Kemps kreeg de nodige kritiek voor zijn kiezen toen door juicekanalen werd gesuggereerd dat hij zijn vriendin Miriam, die slechts maanden eerder was bevallen van hun tweede kind samen, had bedrogen met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. Tegen het AD ontkent Rob echter dat hij een scheve schaats heeft gereden. “Weet je, om vreemd te gaan moet je een relatie hebben en die had ik op dat moment niet.”

De twee waren al maanden uit elkaar, legt de zanger en presentator uit, maar er moest een ander huis voor Miriam worden geregeld. “Dat was niet van de ene op de andere dag geregeld. Pas later werd ik verliefd op Stephanie.” De verhalen over een affaire zaten hem goed dwars, vervolgt hij. “Ik kan veel hebben, maar op het moment dat er wordt geschreven dat ik vreemd zou gaan of een slechte vader zou zijn, raakt mij dat.”

‘Liefde die ik niet eerder heb gevoeld’

Met zijn nieuwe liefde Stephanie woont hij nog niet samen. “Nee, want ik heb kinderen en zij een eigen carrière. Stephanie is danseres en choreograaf. Ik ben zo trots op haar. Het is een liefde die ik niet eerder heb gevoeld”, jubelt Rob. “We hebben een echte connectie. We bespreken alles, raken niet snel in paniek en kunnen het ook oneens zijn zonder ruzie te krijgen. Eén nadeel: ze is nog eigenwijzer dan ik, haha.”