Rik Felderhof Blaricum Stop Kindermisbruik

Rik Felderhof moet wennen aan bejaarde leeftijd

Rik Felderhof vindt het moeilijk dat hij maandag 75 jaar wordt. De voormalig presentator, met name bekend van de show Villa Felderhof, gaat het daarom ook niet groots vieren.

“Ik vier het heel bescheiden want op zo’n verjaardag wordt het accent gelegd op de leeftijd en ik vind dat de leeftijd nog niet bij me past”, zei Felderhof zondag in Shownieuws. “Dus ik moet er aan wennen dat ik bejaard ben eigenlijk.”

Felderhof maakte tussen 1996 tot 2010 Villa Felderhof voor de NCRV. In 1998 werd het programma met een Gouden Televizier-Ring bekroond. Tegen De Telegraaf zegt hij dat hij nog “drie keer per week” droomt dat hij aan het interviewen is. “Dan zie ik het decor en het rode cameralampje. Mijn bibliotheek met mooie herinneringen is goed gevuld. Daar put ik uit en stel ik veilig voor later”, zegt Felderhof.

Tv-comeback?

De presentator gaat voor het museum Beeld & Geluid terug naar Saint-Tropez, de locatie waar hij jarenlang zijn programma Villa Felderhof maakte, om “herinneringen” op te halen. “Naar de begraafplaatsen, het zwembad en de tafel tussen de wijngaarden van destijds in Villa Felderhof. Hopelijk ziet een omroep er ook iets in. Het liefst KRO-NCRV.”