Richard Groenendijk over opnames Ik Hou van Holland: ‘Een feest’

Richard Groenendijk heeft de opnames van zijn eerste seizoen als teamcaptain van Ik Hou van Holland erop zitten. Op Instagram blikt de cabaretier woensdag terug op het “feest” dat hij de afgelopen twee weken in de studio heeft gevierd.

“Gisteren de állerlaatste opnamedag gehad van mijn állereerste seizoen als nieuwe teamcaptain in Ik Hou van Holland”, schrijft Groenendijk bij een foto met zijn collega-teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge en presentatrice Linda de Mol. “Wat een warm bad ben ik in terecht gekomen en wat hebben we een feest gehad de afgelopen twee weken in de studio. Serieus één van de leukste dingen die ik tot nu toe op tv heb mogen doen.”

Het nieuwe seizoen van het spelprogramma, waarin De Mol de presentatie weer heeft overgenomen van haar tijdelijke vervanger Rob Kemps, is vanaf zaterdag 2 september negen weken lang te zien bij SBS6. Groenendijk waarschuwt de kijkers vast voor zijn gedrag tijdens de uitzendingen. “Ik had me voorgenomen dat ik niet ál te hysterisch fanatiek zou worden. Da’s niet gelukt. Sorry.”