Rachel Hazes

Rachel Hazes deelt groot nieuws

Rachel Hazes gaat een brasserie in Spanje openen ter ere van haar overleden man, volkszanger André Hazes. Dat nieuws deelt zijn weduwe dinsdag via Instagram. Rachel loopt naar eigen zeggen al sinds het overlijden van André met “zijn plan” in haar hoofd.

Volgens Rachel had André nog een paar wensen toen hij serieuze problemen kreeg met zijn gehoor. “Eén daarvan was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ‘zingende barkeeper’.”

Rachel is daarom ook “zo ontzettend trots” dat ze de wens van haar overleden partner in vervulling kan laten gaan. “En dan ook nog in zijn geliefde Spanje”, schrijft Rachel. De brasserie heet nu nog Brasserie Casa Beense en is gevestigd in Torremolinos. Vanaf 10 februari volgend jaar heet het etablissement Brasserie Casa Hazes.

Op Instagram deelt Rachel een foto van eigenaren Melanie Beense en Casper Groosman. “Zij gaan samen met mij het avontuur aan om van de nieuwe brasserie, Brasserie Casa Hazes, een enorm succes te maken”, aldus Rachel.