Peter Gillis

Peter Gillis en Nicol Kremers uit elkaar

Peter Gillis, bekend van de SBS-realityserie Massa is Kassa, is niet langer samen met Nicol Kremers. Dat maakt Gillis bekend via sociale media. “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, schrijft hij.

“Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar”, gaat Gillis door. Hij schrijft dat het voor hen beiden “beter” is als ze “een eigen weg inslaan”. “Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we voorlopig met rust gelaten willen worden. We gaan dit eerst verwerken.”

In een persverklaring schrijft de woordvoerder van Gillis en Kremers dat zij geen deel uit zal maken van een nieuw seizoen van Massa is Kassa.

Er loopt nog altijd een mishandelingszaak tegen Gillis, waarbij Kremers betrokken is. Volgens het OM zou Gillis zijn vriendin in mei vorig jaar onder meer in haar rug en neus hebben gebeten. Kremers is in november van vorig jaar gehoord in deze zaak. Een exacte datum voor de inhoudelijke behandeling is nog niet bekend.