Portretten Van Ondernemer Peter Gillis,portretten Van Peter Gillis, Ondernemer

Peter Gillis en Nicol Kremers allebei aanwezig bij kort geding

Peter Gillis en Nicol Kremers zijn donderdagmiddag allebei aanwezig in de rechtbank in Utrecht. De ex-partners staan daar tegenover elkaar in een kort geding dat de 61-jarige vakantieparkenhouder tegen Kremers heeft aangespannen. Gillis wil dat zijn ex niet meer publiekelijk spreekt over zaken waarover zou zijn afgesproken dat ze zou zwijgen. Gillis heeft zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout en zijn zoon Mark meegenomen.

In februari hebben Gillis en Kremers een vaststellingsovereenkomst met geheimhoudingsplicht gesloten, nadat hun relatie tot een einde kwam. Gillis, bekend van de SBS6-serie Massa is Kassa, is echter van mening dat Kremers zich structureel niet aan deze afspraak heeft gehouden. Kremers beweert dat ze de overeenkomst maanden geleden onder dwang heeft getekend. Gillis ontkent dat op zijn beurt.

Gillis vraagt de rechter onder meer om een dwangsom van 100.000 euro per overtreding die Kremers begaat. Daarnaast wil hij het boek lezen dat zijn ex van plan is uit te brengen, waarin zij onder meer haar relatie met Gillis bespreekt.