Patty Brard

Patty Brard over relatie met dochter: ‘Beter dan ooit’

De relatie van Patty Brard met haar dochter Priscilla is inmiddels “beter dan ooit”, na jarenlang geen contact. Dat vertellen de twee, die in 2019 na tien jaar weer werden herenigd, in een interview met Beau Monde.

Hoewel de presentatrice en haar dochter blij zijn met hun hereniging, overhaasten ze niets. “Het liefst zou je alles op één dag willen uitpraten, maar we zijn van mening dat we niks moeten overhaasten. We hebben elkaar en elke dag is een nieuwe dag”, zegt Priscilla. “Dat we elkaar jaren niet hebben gezien, betekent niet dat we nu elke dag moeten bellen. We doen het rustig aan.”

Brard begrijpt waarom Priscilla destijds het contract verbrak, maar wil daar “en public” niets over zeggen. “We richten ons nu vooral op de toekomst.”

Daar is Priscilla het mee eens. “Het klinkt misschien zweverig maar alles heeft een reden. Het is jammer dat er tien jaar tussen heeft gezeten, maar dat heeft wel geleid tot waar we nu staan. We werken aan onze band als moeder en dochter, als vriendinnen maar ook apart van elkaar. Blijkbaar was dit nodig.”