Rachel Hazes Wil Roxeanne Als Getuige Horen Over Oude Geschillen

Oud-zakenpartner Rachel Hazes gaat in hoger beroep

Marieke van Beek, de voormalig zakenpartner van Rachel Hazes, gaat in hoger beroep in een zaak tussen de twee. Dat bevestigt het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden na berichtgeving van Nu.nl. De zaak wordt woensdag behandeld.

De rechter oordeelde op 15 mei dat Van Beek een aantal documenten terug moet geven aan Melvin Produkties, het productiebedrijf van Hazes, maar dat wil Van Beek niet. Ze had deze documenten meegenomen toen haar dienstverband bij het productiebedrijf tot een einde kwam.

Volgens Bernard Tomlow, de juridisch adviseur van Van Beek, heeft ze de documenten nodig voor andere zaken die lopen tussen de twee voormalig vriendinnen. Omdat er meerdere zaken lopen tussen Van Beek en Hazes is door Van Beek een turbospoedappèl aangevraagd. De rechter heeft daar gehoor aan gegeven.

Van Beek was tot 1 maart 2020 officemanager van Melvin Produkties en moest na de beëindiging van haar contract de documenten die ze nog in bezit had, teruggeven aan het bedrijf. Dat had ze tot op heden nog niet gedaan. Van Beek had de volledige administratie van het productiebedrijf nog in handen. Ook had ze een back-up gemaakt van de bedrijfsmailbox.