B&B Vol Liefde 2023 Marian Beeld: RTL

Opnieuw tegenslag voor B&B Vol Liefde’s Marian

Het zit B&B Vol Liefde’s Marian de laatste tijd bepaald niet mee. Niet alleen vond ze de liefde niet tijdens haar deelname aan het populaire RTL-programma, ook werd ze naar eigen zeggen voor meer dan een ton opgelicht door een ex-werknemer en moest ze vervolgens haar villa in Portugal verlaten omdat ze door die persoon ernstig werd bedreigd. En nu gaat het ook nog eens niet goed met haar kleine metgezel.

Haar hondje Amy, die in de realityserie geen seconde van haar zijde week, is ziek. “Ze krijgt in Frankrijk een openhartoperatie”, vertelt de 68-jarige Marian aan De Telegraaf. “Het is een beetje te veel bij elkaar. Er is ook maar vijftig procent kans dat Amy het overleeft. Ik houd zo veel van haar, zij gaat voor alles. Amy is pas acht jaar. Maar als de operatie slaagt, dan kan ze gewoon veertien of vijftien jaar worden zonder problemen.”

Advocaat

Over de kwestie met de ex-werknemer probeert ze zich ondertussen niet al te druk te maken. “Er zit nu een advocaat op en we wachten op de rechtbank in Portugal. Laten we hopen dat er snel wat gaat gebeuren.” Ze is van plan halverwege september weer terug te keren naar Portugal. Eerst neemt ze éven een welverdiende break. “Maar eerst ga ik nog een weekje op vakantie om even bij te komen van alle drukte. Ik ga met mijn vriendinnen die ook in ‘B&B Vol Liefde’ te zien waren op een cruise naar Frankrijk en Italië.”

Beeld: RTL