Mattie Valk

Nieuwe liefde voor Mattie Valk: ‘Ben hartstikke verliefd’

Qmusic-dj Mattie Valk heeft een nieuwe relatie. Dat vertelde hij donderdagochtend in de ochtendshow van Qmusic aan zijn collega Marieke Elsinga. Zijn nieuwe liefde heet Kiki en werkt op de redactie van het ochtendprogramma.

“Ik ben hartstikke verliefd”, aldus Valk. “Dat is al een tijdje. We hebben het even voor onszelf gehouden, we wilden even uitzoeken hoe het nou zat. Mijn liefdesleven is in potentie een zevendelige podcast. Maar nu kan ik zeggen: ik ben gek op haar, ik ben gek op Kiki. En die is knapper en liever dan de kat van Marieke.”

Marieke stelde blij het “jullie allebei te gunnen. Ik moet zeggen dat je elke keer begint te stralen als je over haar praat.” Elsinga was de eerste die het hoorde, toen zij haar collega Mattie op de man af vroeg of ze wat hadden. “Ik kwam dus via haar ook heel nieuwe dingen over je karakter te weten”, stelde Marieke. “Krochten waar ik nooit kom.”

Zo appte Kiki een foto van Mattie die aan het koken was. Kiki zelf kwam donderdag in de uitzending ook nog even aan het woord en bevestigde de liefde en de relatie. “We koken samen”, vertelde Kiki. “Althans, van de tien stappen doe ik er acht en Mattie twee. Ik kreeg laatst heel lief van deze 38-jarige man de vraag: hoe moet ik een avocado snijden? Maar het begin is er.” Het nieuwe koppel gaat ook samen kerst vieren. “Ik wil graag dat ze onder de indruk is van mijn kerstboom”, aldus Mattie.