Nielson

Nielson over affaire: ‘Heb het flink verkloot’

Nielson heeft het “flink verkloot thuis”. Dat zegt de 33-jarige zanger, die daarmee doelt op zijn affaire die aan het licht is gekomen, donderdag voor de camera’s van RTL Boulevard. “Ik heb iemand van wie ik heel veel houd, heel veel pijn gedaan.”

“Ik loop er niet van weg. Ik ga het ownen, ik ga er niet allemaal doekjes omheen winden”, aldus Nielson. “Dit is wat het is en ik ben getrouwd, en mijn focus ligt nu heel logisch op mijn vrouw. Er is nog steeds heel veel liefde.”

De zanger trouwde in 2016 met zijn jeugdliefde Hanna. In december kwam naar buiten dat Nielson ontrouw is geweest. “Ik zit nu in de situatie dat ik daar verantwoordelijkheid voor probeer te nemen. Ik heb geluk met een vrouw die me heel goed kent en die me ook de gelegenheid geeft om me die verantwoordelijk te laten nemen. We zijn aan het zoeken naar een weg hieruit samen”, zegt hij daarover. Op dit moment is Nielson nog altijd samen met Hanna.

De zanger liet eind december al weten dat hij en zijn vrouw Hanna druk zijn met het “oplossen van problemen” in hun huwelijk. Eerder deelde Yvonne Coldeweijer, de vrouw achter juicekanaal Life of Yvonne, foto’s en tekstberichten waaruit zou blijken dat de zanger vreemd was gegaan. In de berichtenwisseling werd onder meer gesproken over afspreken in hotels.