Nicolette Kluijver verruilt Bonaire weer voor Nederland: ‘Kan niet alles hebben’

Nicolette Kluijver en haar gezin verhuizen terug naar Nederland. Dat vertelt de 38-jarige presentatrice in gesprek met RTL Boulevard. “Ik heb ook wel weer heel veel zin om terug te gaan naar Nederland”, aldus Kluijver. De afgelopen vier jaar woonde Kluijver met haar kinderen op het eiland Bonaire. Haar ex-partner woont er ook nog.

Isabella, de oudste dochter van Kluijver, gaat volgend jaar naar de middelbare school. “Ik denk dat dat het mooie moment is terug te keren. En dat we nu dan deze maanden gebruiken om dat te realiseren. Dat is het plan”, zegt de presentatrice.

‘Hoor op Bonaire’

“Ik hoor op Bonaire en de kinderen horen hier ook”, gaat Kluijver door. “We blijven altijd verbonden aan het eiland, maar ik kan niet alles hebben. Dus ik moet denk ik hier iets wegdoen om weer in Nederland iets te kunnen kopen. Dat zijn nu dus de dingen waar ik mee bezig ben, hoe ik dat ga ontwikkelen.”

Vlammen

Gedurende de coronaperiode is Kluijver naar Bonaire verhuisd. “Toen had ik helemaal geen werk. Nu komt er steeds meer werk en dan is het misschien gewoon weer tijd om weer lekker terug te gaan. Nog even een paar jaartjes vlammen.”