Miljuschka Witzenhausen 25062202

Miljuschka trots op boek Royce en Peter R. de Vries

Ook Miljuschka Witzenhausen heeft het nieuwe boek van Royce en Peter R. de Vries in handen. Op Instagram laat ze weten trots te zijn op Royce, die het boek Ik beloof je dat ik honderd word vrijdag uitbracht.

“Zo trots op Royce”, schrijft Miljuschka bij een foto van het boek. Zij en Peter R. de Vries hadden een bijzondere band. Haar moeder Astrid – de zus van Willem Holleeder – werd bijgestaan door De Vries. Daarnaast was hij vertrouwenspersoon van Miljuschka’s tante Sonja na de moord op haar man Cor van Hout.

Ook Luuk Ikink, die samen met De Vries bij RTL Boulevard werkte, is aan het lezen gegaan. “Een weekend weg in Antwerpen, maar toch elke dag gelezen. Wat een buitengewoon bijzonder boek”, schrijft hij op Instagram.

Ik beloof je dat ik honderd word bestaat uit een geheim logboek van Peter R. de Vries over onder meer het bijstaan van de kroongetuige. Zoon Royce heeft zijn eigen dagboek toegevoegd aan het verhaal. Daarin vertelt hij onder meer over zijn vader als familieman en opa. De Vries overleed ruim twee jaar geleden. Hij werd neergeschoten op straat in Amsterdam.