Belgium Health Mental Youth

Metejoor en vriendin uit elkaar na geruchten over affaire

Metejoor en zijn vriendin Britt hebben na vijf jaar een punt achter hun relatie gezet. De Vlaamse zanger maakte dat zelf bekend via Instagram. Het nieuws komt nadat de relatie afgelopen najaar naar verluidt aan een zijden draadje hing. Juicevlogger Yvonne Coldeweijer meldde dat Metejoor een affaire zou hebben gehad met de Nederlandse K3-zangeres Julia Boschman.

“Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare mooie momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel”, schrijft Metejoor, de artiestennaam van Joris van Rossem. “Hopelijk gunnen jullie ons onze privacy en krijgen we, alstublieft, tijd om dit in alle rust te verwerken. We zullen verder dan ook geen interviews of reacties geven hierover. Bedankt om dit te respecteren.”

De geruchten over een affaire zouden volgens Belgische media een flinke impact op de relatie tussen Metejoor en zijn partner hebben gehad. De manager van de Belg noemde een mogelijke verhouding destijds “totale onzin”, maar op sociale media hadden Metejoor en Britt elkaar een tijdje ontvolgd.

Metejoor is een van de grootste sterren van België en krijgt ook in Nederland langzamerhand voet aan de grond. Momenteel scoort hij een grote hit met het lied Wat Wil Je Van Mij, een duet met de Nederlandse Hannah Mae. Eerder nam Metejoor ook muziek op met onder anderen Snelle en Emma Heesters.