Live On The Beach Anouk

Matthijs van Nieuwkerk interviewde Anouk voor nieuw album

Anouk heeft voor de presentatie van haar nieuwe album Deena & Jim de hulp ingeschakeld van Matthijs van Nieuwkerk. De zangeres liet zich door Van Nieuwkerk interviewen, maakte ze op Instagram bekend.

“Ik vind interviews vaak stom dus om het voor mijzelf wat leuker te maken heb ik Matthijs gevraagd”, schrijft Anouk bij een voorproefje van het interview. In het fragment komt Anouks man Dominique ter sprake. Het hele interview verschijnt woensdag op het YouTubekanaal van de zangeres.

Van Nieuwkerk is al lange tijd niet meer op tv te zien nadat de Volkskrant vorig jaar had geschreven over een angstcultuur bij zijn programma De Wereld Draait Door. Recent verscheen de presentator wel bij een boekpresentatie van Özcan Akyol en een boekpresentatie van Bart Chabot. Van Nieuwkerk reageerde in september in een interview met NRC voor het eerst uitgebreid op de ophef die na het artikel van de Volkskrant was ontstaan.

Veertiende studioalbum

Deena & Jim is het veertiende studioalbum van de Nederlandse zangeres. Volgend jaar staat Anouk met twee verschillende shows in de Ziggo Dome in Amsterdam.