Martijn krabbe The Voice Of Holland 2020 Finale

Martijn Krabbé weet niet of hij The Voice weer wil presenteren: ‘Zoveel vragen’

Martijn Krabbé weet niet of hij The Voice of Holland nog wel wil presenteren mocht het programma terugkeren op tv. Volgens de presentator zijn er nog “zoveel vragen” voordat hij daar een antwoord op kan geven.

“Wie willen er nog in die stoelen zitten? Wie willen er nog meedoen? Wat voor band komt er? Het is niet zo dat, omdat dat toen een succes was, het dat nu weer wordt. The Voice moet eigenlijk weer opnieuw beginnen”, zegt Krabbé in het AD-magazine Mezza, dat zaterdag verschijnt.

“Ik kan er echt niks zinnigs over zeggen”, vervolgt de presentator op de vraag of hij The Voice überhaupt nog ziet terugkeren. “Het zou ook best kunnen dat er iets nieuws komt, waardoor de behoefte aan The Voice er niet meer is. Dan stap ik liever in dat nieuwe ding.”

Buitenstaander

Krabbé zegt in hetzelfde interview dat de berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de talentenjacht hem veel hebben gedaan en nog steeds doen. “Er zijn zoveel mensen die schade hebben geleden. Die ik kende, aankondigde of heb geïnterviewd. Ik stond erbij. Hoe kon ik niets gemerkt hebben? Ik was een radertje in het geheel, maar aan de andere kant was ik ook het gezicht van The Voice.”

De 55-jarige presentator kwam er naar eigen zeggen achter dat hij “een buitenstaander” was. “Ik wil niet zeggen dat ik in een identiteitscrisis kwam, maar zo voelde het wel.”