Magnum Mansion 2019

Loiza Lamers danst met B&B Vol Liefde-Walter en Joy op Schiphol

Hugo Kennis en Loiza Lamers zijn dinsdagochtend naar vliegveld Schiphol toe gereden om te dansen met twee kandidaten van de RTL-datingshow B&B Vol Liefde. Deelnemers Joy en Walter hadden aangekondigd daar met elkaar te gaan dansen. Met name bed and breakfast-eigenaar Walter staat in het programma bekend om zijn voorliefde voor dansen.

Kennis en Lamers kondigden hun komst aan via Instagram Stories. “Wij zijn namelijk best wel fan, net als heel Nederland, van B&B Vol Liefde”, aldus Kennis. “Ik krijg al kriebels in m’n zonnevlecht”, grapt Lamers daarop, waarmee ze een verwijzing maakt naar het huidige seizoen van B&B Vol Liefde. “Dit is geen promotiestunt. Wij zijn niet ingehuurd door RTL of Videoland”, zegt Kennis nog. “We zijn oprecht nieuwsgierig en gewoon fan. Op naar Schiphol.”

Eenmaal aangekomen op locatie zagen Kennis en Lamers echter vooral veel pers staan. “Het is een hele pers-happening. Wij dachten: we gaan gewoon even dansen, maar nu moet je allemaal interviews doen. Wat een gedoe. Het is ineens een stuk gênanter geworden”, vertelt Kennis. “Er was niemand”, vult Lamers aan. “Ik heb me echt geschaamd.”

Uiteindelijk hebben de tv-kok en model toch gedanst met Walter en Joy, waarvan zij ook beelden delen via Instagram. “We hebben het gedaan”, aldus Kennis. “Het was wel leuk”, besluit Lamers.