Andre En Roxeanne Hazes

Komt het nog goed tussen André Hazes en Roxeanne?

André Hazes denkt dat het tussen hem en zijn zus Roxeanne nog wel goed zou kunnen komen. Dat vertelt de zanger in de jubileumeditie van het tijdschrift LINDA., die woensdag verschijnt.

Het contact tussen de Hazes-kinderen is de laatste jaren “niet lekker”, zei André eerder dit jaar al in het AD. Op de vraag of hij denkt dat het tussen hem en zijn zus nog goed komt, antwoordt de zanger van wel. “Dat vind ik heel moeilijk te zeggen. Ik heb geen hekel aan haar, en ik denk omgekeerd ook niet. Dus ja, het zou goed kunnen komen.”

Ook met zijn moeder Rachel, die op haar beurt ook weer mot heeft met Roxeanne, heeft André een aparte relatie. “Weet je wat het is: ik vind mijn moeder echt de allerleukste vrouw ter wereld. In het jaar dat ik weer bij haar woonde was ze zo warm en lief. Tegelijkertijd kan ze ineens een totaal andere vrouw worden, namelijk de allermoeilijkste ter wereld. Dat maakt het heel lastig”, zegt hij in het tijdschrift.

“Ik hoor vaak dat ik een kant moet kiezen, maar mensen begrijpen niet dat wat ze in de media zien het topje van de ijsberg is”, vervolgt André over de situatie tussen moeder, dochter en zoon. “Ik was er klaar mee om tussen het probleem van mijn moeder en zus in te blijven zitten. De enige optie was me helemaal terugtrekken, van allebei.”