Rachel Hazes Anp 477419966

Klaas Otto klaagt ex-medewerker van Rachel Hazes aan

Klaas Otto klaagt Marieke van Beek aan na de uitspraken die zij over hem deed in een zaak tussen Van Beek en Rachel Hazes. Dit bevestigt een woordvoerder van de rechtbank Midden-Nederland nadat een bericht hierover kort online stond op het Instagram-kanaal van Otto. Het kort geding dient op maandagochtend 30 oktober in Utrecht.

Van Beek en Hazes zijn in een zaak verwikkeld over huur die de eerste al dan niet betaald zou hebben aan de tweede. Tijdens een getuigenverhoor in die zaak uitte Van Beek onlangs de beschuldiging dat Hazes Otto op de loonlijst van haar bedrijf zou hebben gezet in ruil voor een envelop met 25.000 euro cash. De ex-leider van motorclub No Surrender, door Van Beek omschreven als iemand met een “niet zo zuiver verleden”, heeft een half jaar onder contract gestaan bij het bedrijf van Hazes in 2016.

Hazes sprak tijdens de zaak de beschuldiging tegen en ook Otto liet snel daarna van zich horen, waarbij hij direct dreigde met een kort geding als Van Beek de uitspraak niet zou rectificeren. “Jammer dat er voor deze weg gekozen is”, schreef Otto op Instagram bij de bevestiging van het kort geding. “Maar als er geen wil is dan zit er niks anders op dan ook deze weg te volgen.”