Renze Klamer

Kijkcijfers Renze blijven in laatste week stabiel

Het aantal kijkers van de zomertalkshow van Renze Klamer op RTL was ook in de laatste week stabiel. Elke dag keken er tegen de 700.000 mensen naar het programma. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek (SKO).

De best bekeken aflevering van de laatste week was maandag, toen 729.000 mensen inschakelden voor Renze. De slechtst bekeken dag was dinsdag, met 655.000 kijkers. Op vrijdag zaten er 677.000 kijkers voor de televisie om Renze te zien.

Renze Klamer maakte zijn doordeweekse zomertalkshow vanaf eind juni. De presentator zal in het najaar terugkeren op televisie, al is nog niet duidelijk wanneer precies. RTL-coryfee Eva Jinek maakte deze week bekend dat zij overstapt naar AVROTROS. RTL liet weten de talkshowtraditie in de late avond door te zetten met Klamer, Humberto Tan en Beau van Erven Dorens.

Onduidelijkheid

De doordeweekse late night-talkshow van RTL gaat in het najaar weer van start met Humberto Tan. Hoe lang hij te zien zal zijn voordat hij wordt afgewisseld door een van andere presentatoren in de poule is nog niet duidelijk.