Kelly de Vries Toyce de Vries Moordzaak Peter R. De Vries Voortgezet Na Uitgesteld Vonnis

Kelly de Vries herdenkt vader: ik mis jou, heel erg

Kelly de Vries heeft donderdag op sociale media een kort eerbetoon geplaatst aan haar vader Peter R. de Vries. Precies twee jaar geleden werd de misdaadverslaggever op straat in Amsterdam neergeschoten. Negen dagen later overleed hij aan zijn verwondingen.

“Lieve pap, ik mis jou. Heel erg. Kell”, schrijft de dochter van de Vries op Twitter. Daarbij plaatst ze een oude foto met haar vader, waarop de twee elkaar lachend aankijken.

Eerder op de dag deelde Kelly’s broer Royce ook een bericht over zijn vader. “Vandaag is het twee jaar geleden dat mijn vader, mijn maatje en mijn beste vriend het meest vreselijke werd aangedaan”, schreef Royce op Instagram bij een jeugdfoto van zichzelf waarop zijn vader hem vasthoudt. “Er is sindsdien geen dag – of zelfs maar een uur – voorbijgegaan zonder dat ik hem mis. Vandaag denk ik nog weer een beetje meer aan hem…”

Bijzondere man

De Peter R. de Vries Foundation, waarvan Kelly directeur is, stond ook stil bij De Vries. “Op deze verdrietige dag willen wij stilstaan bij de bijzondere man die Peter was en vooral zijn kracht, liefde, humor en doorzettingsvermogen herdenken”, schreef het bestuur in een bericht op Instagram.