Aftrap Holland Zingt Hazes

Karsu stelt bruiloft uit na aardbevingsdrama Turkije

Zangeres Karsu heeft besloten haar bruiloft voorlopig uit te stellen vanwege het aardbevingsdrama in Turkije aan het begin van het jaar. Dat meldt de 33-jarige zangeres in gesprek met De Telegraaf.

Karsu verloor in totaal zeventien familieleden door de ramp. De bruiloft “had al plaats moeten vinden, maar door de aardbeving slonk onze gastenlijst steeds verder”, vertelt ze in gesprek met de krant. “Zeventien mensen die ik er graag bij had gehad zijn niet meer in leven. Het voelde daarom niet goed om dat feest nu door te laten gaan.”

Daarom besloot zij samen met haar grote liefde Mike Schrama de ceremonie voorlopig uit te stellen: “Ergens volgend jaar, of zo. In een periode dat het weer een beetje lekker weer is.”Ze weet nog niet of het feest dan in Nederland of Turkije gaat plaatsvinden: Niets staat nog vast. We zien wel.”

Karsu bracht ten tijde van de aardbevingen een kookboek uit. Met de tonnen die het boek opleverde, hebben de zangeres en haar moeder een aantal gezinnen financieel geadopteerd. Ook probeert zij een weeshuis in Turkije op te richten.