Screenshot 2023 04 03 20.30.29

Jutta Leerdam door het dolle heen

Jutta Leerdam kon haar geluk zaterdagavond niet op toen haar Amerikaanse vriend Jake Paul zijn boksgevecht met de bekende kooivechter Nate Diaz won. Op beelden was te zien dat de schaatsster springend en juichend buiten de ring stond toen de YouTube-ster zijn opponent had verslagen.

Paul werd in Dallas na tien rondes unaniem door de jury aangewezen als winnaar. Hij werkt al een tijdje aan een carrière in de vechtsport. De populaire youtuber verloor eerder dit jaar van de Britse bokser Tommy Fury. Na het verslaan van Diaz zei Paul een herkansing tegen zijn rivaal te willen. Maar eerst wil Paul nog een keer vechten tegen Diaz, maar dan in de kooi.

Rapper Drake zal waarschijnlijk iets minder blij zijn geweest met de uitslag. Hij zette 250.000 dollar (bijna 227.000 euro) in op een nederlaag van Paul en kon 1 miljoen dollar winnen als hij gelijk kreeg. Drake zette eerder dit jaar ook al geld in op een wedstrijd van Paul, en verloor toen 400.000 dollar. Hij wedde toen wel op een overwinning, maar zag Paul verliezen.