Johnny de Mol Actiedag Giro 555 Voor Aardbeving Turkije En Syrië

Johnny de Mol neemt Nederlanders mee naar camping in de wildernis

Johnny de Mol start 1 januari op SBS6 met het programma Camping De Wildernis, waarin hij Nederlandse gezinnen meeneemt naar “een oer-Hollandse camping” midden in Botswana. Dit maakte Talpa woensdag bekend.

Aan het realityprogramma doen vier Nederlandse gezinnen mee die nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland, maar nu plotseling in Zuidelijk Afrika terechtkomen. Daar worden ze onderworpen aan nachtelijke safari’s en slapen ze in het wild, terwijl ze ondertussen zoveel mogelijk dieren moeten fotograferen. Hoe zeldzamer het dier is dat ze weten vast te leggen, hoe meer geld ze ermee kunnen verdienen.

Strijd om geld

In Camping De Wildernis zijn volgens Talpa “de bekende caravans met luifels, vouwwagens, plastic stoelen en tafels, badmintonrackets en jeu-de-boulesballen” te zien, maar wel in groot contrast met de ongerepte natuur “vol olifanten, zebra’s, leeuwen en nog veel meer wildlife”. De deelnemers leren elkaar in die setting steeds beter kennen, maar zijn ook elkaars concurrenten in de strijd om het geld.