Johan Vlemmix

Johan Vlemmix wil Lang Leve de Liefde-avontuur nog een keer aangaan

Johan Vlemmix (64) wil graag nog een keer langskomen in het huis van de SBS-datingshow Lang Leve de Liefde met een nieuwe date, want de zanger en ondernemer heeft genoten van deze manier van daten. Dat wordt bekendgemaakt in de aflevering van vrijdag, waarin hij en de 52-jarige communicatieadviseur en vertrouwenspersoon Kiki afscheid van elkaar namen. Ook Kiki keert graag terug naar het huis.

Na 24 uur samen te hebben doorgebracht in een huis kunnen de twee ervoor kiezen om te verlengen of niet. Kiki liet weten nog te weinig van Vlemmix te hebben gezien en wilde de date graag verlengen. Dat leek Vlemmix echter geen goed idee, liet hij weten. “Ik ben bang dat ik soms iets te heftig ben voor jou”, zei hij.

Valkuilen

Hij vindt “alles” aan Kiki leuk, vervolgde hij, dus ergens wilde hij wel graag verlengen. “Maar ik weet waar mijn valkuilen liggen en die wil ik jou niet aandoen.” Deze keuze maakte hij dan ook “om haar te beschermen”, aldus Vlemmix.

Dit is niet de eerste datingshow waar de Brabantse Vlemmix aan meedoet. Drie jaar geleden deed Vlemmix al mee aan First Dates VIPS.