Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk openhartig over laatste loodjes: ‘Je weet nooit hoe het gaat’

De zwangere Jessie Jazz Vuijk heeft er zin in om, na haar bevalling, samen met haar partner Kaj Gorgels in de “babybubbel” te stappen. Dat zegt het 28-jarige model in het magazine &C.

Vuijk kijkt erg uit naar de geboorte van haar zoontje. “Alsof er straks een deur opengaat naar een totaal nieuw gevoel. En ik heb heel veel zin om met m’n gezin in die babybubbel te stappen. Dat lijkt me fantastisch”, zegt ze.

Het model, dat 27 weken zwanger is, vindt haar zwangerschap te snel gaan. “Ik heb meer tijd nodig”, vertelt Vuijk. “Ik had verwacht dat het een enorm spirituele ervaring zou zijn, maar ik heb me nog nooit zo aards gevoeld als nu.”

Vuijk wil graag een thuisbevalling, omdat haar eigen huis op Ibiza de plek is waar ze zich “ultiem” op haar gemak voelt. “En natuurlijk bevallen lijkt me hét moment om als vrouw m’n kracht te ervaren op een manier zoals ik dat nog nooit heb gedaan. Ik geloof dat ik dat heel goed op eigen houtje kan. Nou ja, met de juiste begeleiding dan. De verloskundige bij wie ik me fijn voel komt vanuit Nederland naar Ibiza. Maar goed, je weet nooit hoe het gaat.”