Jan Dulles Met Partner Caroline Mol Beeld: Reni van Maren 01052201

Jan Dulles over bruiloft én geruchten: ‘Heeft trouwdag alleen maar intiemer gemaakt’

Jan Dulles trouwde zijn Caroline op 13 september. De dag waarop hun overleden dochtertje Donna drie jaar geleden werd geboren. “We wilden van die dag onze trouwdag maken, zodat het voor altijd een speciale dag blijft”, vertelt Jan aan Weekend.

In de nieuwe Weekend doet de zanger van de 3JS uitgebreid uit de doeken hoe hun trouwdag eruit zag. De plechtigheid was “een emotionele toestand”, beschrijft Jan. “We hadden een ambtenaar van de burgerlijke stand die anderhalve week geleden drie uur bij is ons geweest om ons hele leven te vertellen. Zij had dat zó mooi uitgewerkt in een speech van een half uur, dat Caroline en bijna al onze gasten moesten huilen. Ik vond het ook prachtig. Ik moest daarna optreden met een brok in mijn keel, dus zingen ging lastig.”

Nog intiemer

Vlak voor de bruiloft meldde juicekoningin Yvonne Coldeweijer dat Jan tijdens zijn relatie met Caroline meerdere malen vreemd zou zijn gegaan. Die geruchten hebben geen enkele impact gehad op hun grote dag, aldus de zanger. “Nee, het heeft onze trouwdag alleen maar intiemer gemaakt. Want alles wat Caroline en ik in het verleden met elkaar hebben meegemaakt, heeft ons uiteindelijk tot onze trouwdag gebracht.”

Beeld: Reni van Maren

Lees alles over de bruiloft én bekijk de prachtige foto’s in Weekend nummer 38, nú in de winkel. Of lees ‘m online. Liever bestellen? Dat kan hier.