Jan Dulles

Jan Dulles herdenkt overleden dochtertje Donna: ergste dag van ons leven

Jan Dulles staat dinsdag stil bij het feit dat zijn dochtertje Donna drie jaar geleden is overleden. In een openhartig bericht omschrijft de 48-jarige zanger het als “de ergste dag” in het leven van hem en zijn gezin.

“Dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan en het jaar veel te gauw voorbij is, is iets wat sowieso steeds rottiger voelt naarmate je ouder wordt”, begint Dulles zijn bericht. “Maar als je iemand verloren hebt, gaat het ronduit pijn doen. Het voelt dan soms alsof je diegene hebt achtergelaten in de tijd. Je voelt je een soort van schuldig omdat jouw wereld verder gaat.”

Hemel

De zanger schrijft nog altijd te hopen dat er een hemel is. “Of liever nog: iets wat dichter bij ons in de buurt is, waar al onze verloren ouders, dierbaren, kinderen zoals onze Donna-Maria met ons meekijken en ons in goede banen leiden. Dat we ze kwijtgeraakt zijn is al erg genoeg, maar ze zouden beslist niet gewild hebben dat wij daarom het geluk nooit meer toelaten.”

Scheur in middenrif

Het dochtertje van Dulles en zijn vrouw Caroline overleed drie jaar geleden aan de gevolgen van een scheur in haar middenrif. Dit jaar trouwde het stel op de geboortedag van het meisje.

Beeld: Instagram@dullesofficial