Jaimie Vaes

Jaimie Vaes gaat columns schrijven voor Grazia

Jaimie Vaes is de nieuwe columnist van het tijdschrift Grazia. De ex-vriendin van rapper Lil’ Kleine wil met haar columns een inkijkje geven in haar leven als frequente reiziger, maar ook in dat van werkende moeder.

“Ik wil jullie een kijkje geven in mijn dagelijkse leven, waarbij ik veel op reis ben. Maar ik zal me zeker ook uitspreken over actuele onderwerpen, zowel positief als negatief”, zegt Vaes in reactie op de website van Grazia. Vaes wil ook ‘de echte Jaimie’ laten zien. “Mensen zien bij mij vaak toch vooral de buitenkant of krijgen een beeld door wat ze lezen in de media”, aldus Vaes. “Ik neem jullie mee in leuke en ook minder leuke gebeurtenissen, maar die hoop ik nu wel achter me te hebben gelaten.”

De influencer neemt de lezer straks onder meer mee in haar leven als ondernemer waarin zij haar eigen geld verdient. “Ik heb in de verhalen rond mijn ex meer dan eens het stempel ‘golddigger‘ gekregen. Dan lees ik dingen als: ‘Ze kan niet meer voor zichzelf zorgen’, maar dat kan ik heel erg goed”, zegt Vaes. “Veel mensen weten niet dat ik het allemaal alleen doe, ik krijg nul hulp of alimentatie. Ik wil heel graag van dit soort verhalen loskomen en meer mijn eigen ík laten zien. Dat het gaat over Jaimie en niet alleen maar over wat er de afgelopen tijd is gebeurd.”

De editie van Grazia met daarin de eerste column van Jaimie ligt aanstaande woensdag in de winkel.