Isa Hoes Marc-Marie

Isa Hoes ‘weet niets’ van ruzie tussen ex-podcastduo Marc-Marie en Aaf

Isa Hoes zegt niet te weten of Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius met ruzie uit elkaar zijn gegaan. De actrice stelt in een interview met De Telegraaf-bijlage Vrouw alleen dat de twee “al een tijdje” klaar met hun podcast waren.

In april maakten Huijbregts en Brandt Corstius plots bekend dat zij gingen stoppen met hun succesvolle podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. Tegelijkertijd maakten zij bekend dat Huijbregts doorging met Hoes en Brandt Corstius een nieuwe podcast met Lies Visschedijk zou starten.

Klaar mee

“Marc-Marie en ik zijn al dertig jaar bevriend, dus ik vond het heel leuk dat hij me vroeg om met hem dit concept voort te zetten”, verklaart Hoes. “En of zij ruzie hebben? Geen idee. Maar ik weet dat zij er al een tijdje klaar mee waren en Aaf iets anders wilde.”

‘Geen haat en nijd’

Juicevlogger Yvonne Coldeweijer stelde wel dat Huijbregts en Brandt Corstius ruzie zouden hebben. Huijbregts weerlegde dat in de eerste aflevering van Marc-Marie & Isa Vinden Iets. Hij zei toen dat er “geen haat en nijd” was.